Barlinek

Barlinek is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van gelaagde houten vloeren en met een productie van ruim 12 miljoen m² per jaar hoeft u zich over de kwaliteit geen zorgen te maken. Maak nu kennis met de prachtige visgraat collectie met het innoverende CrossLock systeem… geen linkse en rechtse plankjes meer!

Aangenaam

Holland Top Floor is sinds 1 januari 2020 de exclusieve verdeler van Barlinek in Nederland en daar zijn wij blij mee. Het is fantastisch om te zien hoe onze klanten reageren als ze zien hoe eenvoudig de Crosslock werkt. Supersnel en eenvoudig een hoge kwaliteit visgraat vloer leggen kan nu met de Barlinek Crosslock. Wij zijn nu dealers aan het selecteren en hopen u ook te enthousiasmeren.

Kwaliteit

Als een fabrikant met een historie die teruggaat tot het jaar 1900 en in 2020 meer dan 12 miljoen m2 produceert en verdeeld in meer dan 50 landen, dat moet het gewoon goed zijn, geen twijfel mogelijk. Alles klopt bij Barlinek en van het begin tot het eind hebben ze alles in eigen beheer. Van de boom tot het moment dat de vloer in een mooie en goede verpakking de fabriek verlaat, alles wordt met de grootste zorg en perfectie uitgevoerd.

15 miljoen bomen

Barlinek heeft een groot hart voor de natuur en heeft diverse programma's met betrekking tot milieubescherming en ecologisch onderwijs. Sinds het jaar 2000 voert het bedrijf het ‘one for one’ programma uit, waarbij het planten van één boom wordt medegefinancierd voor elk gekocht pakket van Barlinek vloerdelen gemarkeerd met een logo van dit pro-ecologische initiatief. Het klantenbos van Barlinek telt 20 jaar later al bijna 15 miljoen bomen!

Dealers

Voor het merk Barlinek zoeken wij de houten vloeren specialisten die het voordeel zien en willen pakken. Met mooie displays en brochures ondersteunen wij de winkelier en helpen wij u die consument te overtuigen van een goed verhaal. Holland Top Floor is gestart met de visgraat collectie en zal rond mei 2020 ook een mooie collectie landhuisdelen presenteren in Nederland. Deze landhuisdelen zijn voorzien van het befaamde 5G lock-systeem wat zich al ruimschoots heeft bewezen.

Sterk Online

Via online concepten weet Holland Top Floor als geen ander de geïnteresseerde consument naar de geselecteerde dealers te bewegen. Geïnteresseerde consumenten kunnen online een brochure aanvragen en deze worden kosteloos verzonden. Tevens adviseert Holland Top Floor bij welke dealer de consument terecht kan om de gehele collectie te bekijken.

Waarom Holland Top Floor?

Actief sinds 1993

Door jaren ervaring weten wij wat klanten willen en de nieuwste trends.

Unieke service

De beste prijzen en 100% kwaliteit. Uniek in de markt.

Kwaliteit

We monitoren continu de productie van de vloeren via onze kwaliteitscontroleurs.

Op maat gemaakte vloeren

Op zoek naar iets speciaals? Wij helpen u graag verder.

Van A tot Z

Van bestellen tot transport enindien gewenst levering aan uw bedrijf.

FSC®-certified products

Gecertificeerd met een Chain-of-Custody-certificaat (FSC-STD-40-004)

Meer merken bekijken

Vorige
Tarkett
Ontdek dit merk
Volgende
Klaar om te starten?

Word vandaag nog een dealer

Scroll to Top