Expona Simplay

Expona SimpLay is dé nr. 1 ‘loose-lay’ pvc vloer ter wereld! Waar alle andere aanbieders adviseren om te fixeren (kleven) weten wij wel beter, niet fixeren want dat heeft SimpLay niet nodig. SimpLay is gewoon stabiel en kan gewoon echt los gelegd worden zonder problemen. SimpLay is de pvc vloer met de allermeeste voordelen!

Aangenaam

Maak kennis met een unieke pvc vloer. Een product dat al 14 jaar onveranderd is qua receptuur. Dat in Zuid-Korea wordt geproduceerd met de precisie van een chirurg. Waar wereldwijd al vele miljoenen m2 probleemloos van liggen. Een vloer waar voor u, als ondernemer, meer dan 1 miljoen m2 klaar ligt in Keulen (D).

Exclusief voor u

Holland Top Floor is de exclusieve verdeler voor de vloerenwinkelier in Nederland en heeft als missie om toonaangevende vloerenspecialisten kennis te laten maken met alle voordelen van SimpLay. Met mooie displays en bijbehorende brochures en een ‘prettig’ prijsniveau heeft u met SimpLay een merk in huis waarmee u zich kunt onderscheiden richting de consument. Een breed scala aan moderne, hoogwaardige vloeren voor alle soorten ruimtes, met uitstekende duurzaamheid, zelfs in gebieden met veel verkeer. Ze zijn geschikt voor de particulier maar worden ook veel toegepast in hotels, kantoren, restaurants, winkels, etc.

Gezondheid

SimpLay is phthalaatvrij en zonder schadelijke weekmakers  De gezondheid van onze klanten komt op de eerste plaats. Dit onderbouwen we met een groot aantal certificeringen en keurmerken. Onze vloerbedekkingen worden in de objectflor-kwaliteit geproduceerd en kunnen zonder enig bezwaar worden toegepast, zeker ook in woonruimtes en kinderkamers. Verder zijn onze vloerbedekkingen voor 100% recyclebaar. Ze zijn herbruikbaar met inachtneming van zowel het materiaal als de thermische waarde ervan. Dat betekent dat het recyclingmateriaal zo veel mogelijk weer in de nieuwe productie kan worden gebruikt.

Verantwoordelijkheid

Duurzaamheid hebben we hoog in het vaandel staan. We nemen deze maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons op zowel sociaal, economisch als ecologisch vlak. Ons doel is, voor zover het binnen onze mogelijkheden ligt, de toekomst van de komende generaties positief te beïnvloeden. En dat betekent voor ons niet alleen woorden maar vooral daden. De controle vindt continu plaats. Zo zijn bijvoorbeeld al onze productielocaties en hun toeleveranciers gecertificeerd volgens de milieumanagementnorm ISO 14001. Bovendien zijn onze partners gecertificeerd volgens de internationale BES 6001 en SA 8000 standaarden.

Sterk Online

Via online concepten weet Holland Top Floor als geen ander de geïnteresseerde consument naar de geselecteerde dealers te bewegen. Geïnteresseerde consumenten kunnen online een brochure aanvragen en deze worden kosteloos verzonden. Tevens adviseert Holland Top Floor bij welke dealer de consument terecht kan om de gehele collectie te bekijken.

Waarom Holland Top Floor?

Actief sinds 1993

Door jaren ervaring weten wij wat klanten willen en de nieuwste trends.

Unieke service

De beste prijzen en 100% kwaliteit. Uniek in de markt.

Kwaliteit

We monitoren continu de productie van de vloeren via onze kwaliteitscontroleurs.

Op maat gemaakte vloeren

Op zoek naar iets speciaals? Wij helpen u graag verder.

Van A tot Z

Van bestellen tot transport enindien gewenst levering aan uw bedrijf.

FSC®-certified products

Gecertificeerd met een Chain-of-Custody-certificaat (FSC-STD-40-004)

Meer merken bekijken

Vorige
Volgende
Tarkett
Ontdek dit merk
Klaar om te starten?

Word vandaag nog een dealer

Scroll to Top