Kährs

Kährs, een Zweedse vloerenfabrikant met een historie die teruggaat tot het jaar 1857. De geschiedenis leerde ons dat als Kährs iets produceert en in de markt zet, dan ben je verzekerd van een hoog kwaliteitsniveau. Nu is er dan de meest modernste vinyl collectie van Kährs….

Aangenaam

Kährs is een wereldspeler als het gaat om houten vloeren en is in 2015 begonnen met de voorbereidingen om een fantastische vinyl collectie te gaan lanceren. Hiervoor heeft zelfs de overname van Ehrenborg plaatsgevonden. Half 2019 is de vinyl collectie geïntroduceerd in Duitsland, Engeland, Noord Amerika en sinds nu ook in Nederland. Kährs presenteert een uitgebreide collectie planken en visgraat patronen in de allernieuwste kleuren.

Exclusief voor u

Holland Top Floor is de exclusieve verdeler in Nederland en heeft als missie om maximaal 20 toonaangevende vloerenspecialisten de exclusiviteit te geven met bijbehorende regiobescherming. Met mooie displays en bijbehorende brochures en een normaal prijsniveau heeft u met Kährs een merk in huis waarmee u zich kunt onderscheiden richting de consument. Een breed scala aan moderne, hoogwaardige vloeren voor alle soorten ruimtes, met uitstekende duurzaamheid, zelfs in gebieden met veel verkeer. Ze zijn geschikt voor hotels, kantoren, restaurants, winkels, privéwoningen, ziekenhuizen en zelfs voor de scheepvaart, dit betreft de Marine Collection.

Duurzaam

De Kährs Luxery Tiles onderscheiden zich van andere merken door bijzonder mooie kleuren. Ook onderscheidend is de ceramische coating en een hoge topslijtlaag van maar liefst 0.7 mm. Om een perfecte en onderscheidende collectie te kunnen bewerkstelligen heeft Kährs de innovatieve Zweedse fabrikant van milieubewuste vinyl vloeren Ehrenborg overgenomen. Op deze wijze haalden ze in één klap 70 jaar ervaring in huis. Ehrenborg is kwaliteitsbewust van aard, heeft een sterke passie voor design en heeft een lange geschiedenis van het streven om continu duurzamere producten te ontwikkelen. Nu hebben Kährs en Ehrenborg hun krachten gebundeld.

Gezondheid

De vloeren worden geproduceerd met de nadruk op het bevorderen van een goede binnenluchtkwaliteit. Alle vloeren zijn ftalaatvrij en er is ook een PVC-vrij assortiment. Ze combineren de lange ervaring met houten vloeren voor de natuurlijke kenmerken en kleuren voor de vinyl collectie. De hoogste innovatieve technologie is ingezet om een assortiment van deze kwaliteit te kunnen bieden. Door het kiezen van nieuwe ftalaatvrije materialen voor de vinylvloeren en met een milieubewuste productie doet Kährs zijn uiterste best om een duurzame ontwikkeling in de vloerindustrie te stimuleren. Wilt u meer weten of dealer worden van de Kährs collectie? Neem dan contact met ons op!

Sterk Online

Via online concepten weet Holland Top Floor als geen ander de geïnteresseerde consument naar de geselecteerde dealers te bewegen. Geïnteresseerde consumenten kunnen online een brochure aanvragen en deze worden kosteloos verzonden. Tevens adviseert Holland Top Floor bij welke dealer de consument terecht kan om de gehele collectie te bekijken.

Waarom Holland Top Floor?

Actief sinds 1993

Door jaren ervaring weten wij wat klanten willen en de nieuwste trends.

Unieke service

De beste prijzen en 100% kwaliteit. Uniek in de markt.

Kwaliteit

We monitoren continu de productie van de vloeren via onze kwaliteitscontroleurs.

Op maat gemaakte vloeren

Op zoek naar iets speciaals? Wij helpen u graag verder.

Van A tot Z

Van bestellen tot transport enindien gewenst levering aan uw bedrijf.

FSC®-certified products

Gecertificeerd met een Chain-of-Custody-certificaat (FSC-STD-40-004)

Meer merken bekijken

Vorige
IPC Design Vloeren

Ontdek dit merk
Volgende
Expona SimpLay

Ontdek dit merk
Klaar om te starten?

Word vandaag nog een dealer

Scroll to Top