Tarkett Segno

Segno is de allernieuwste eiken visgraat collectie van Tarkett, een product van een Zweedse houten vloeren fabrikant met een geschiedenis die terug gaat tot 1889. Op dit moment heeft Tarkett 13.000 medewerkers, verspreid over 34 productielocaties over de hele wereld. Per dag verkopen we 1,3 miljoen vierkante meter vloer in meer dan 100 landen. Twijfelt u nu nog aan de kwaliteit?

Aangenaam

Maak kennis met de extreem hoge kwaliteit van Zweden, waar perfectie de gewoonste zaak van de wereld is. Tarkett Segno is de perfecte visgraat parket vloer. Dat voel je als je de vloer legt, dat zie je als je er naar kijkt, dat merk je als je de vloer beloopt en dat beleef je als je er op leeft.

Exclusief voor u

Holland Top Floor is de exclusieve verdeler in Nederland en heeft als missie om de betere parketspecialisten kennis te laten maken met de hoge kwaliteit van Tarkett Segno. Met mooie displays en bijbehorende brochures en een ‘prettig’ prijsniveau heeft u met Tarkett een merk in huis waarmee u zich kunt onderscheiden richting de consument. De collectie eiken houten vloeren bestaat uit 5 kleuren. Moderne, hoogwaardige vloeren met een hoge vorm van duurzaamheid. Ze zijn geschikt voor de particulier maar worden ook veel toegepast in hotels, kantoren, restaurants, winkels, etc.

Verantwoordelijkheid

Tarkett is bekroond met het Cradle to Cradle® Silver-certificaat voor zijn meerlagige parketvloeren vervaardigd in Zweden en in Polen. Tarkett is de eerste producent van houten vloeren in Europa met Cradle to Cradle®-gecertificeerde producten. De Cradle to Cradle-certificering evalueert criteria zoals inhoud, hergebruik van materialen en milieuvriendelijke productie op gebieden zoals energieopwekking en waterbeheer. Wat de energie- en watercriteria betreft, werden de prestaties van Tarkett op goudniveau beoordeeld.

Onderscheiden met topmerken

Met Tarkett Segno heeft u als vloerenspecialist een merk in huis wat zich onderscheid van de rest door kwaliteit. De meest gebruikte 2-laags systemen in Nederland zijn niet probleemloos en de oplossing daarvan kost u waardevolle tijd en geld en levert bij uw klant onnodige ergernis op. Kiezen voor dit product is kiezen voor veiligheid, rust en tevreden eindgebruikers. Wij zijn er klaar voor, u ook?

Sterk Online

Via online concepten weet Holland Top Floor als geen ander de geïnteresseerde consument naar de geselecteerde dealers te bewegen. Geïnteresseerde consumenten kunnen online een brochure aanvragen en deze worden kosteloos verzonden. Tevens adviseert Holland Top Floor bij welke dealer de consument terecht kan om de gehele collectie te bekijken.

Waarom Holland Top Floor?

Actief sinds 1993

Door jaren ervaring weten wij wat klanten willen en de nieuwste trends.

Unieke service

De beste prijzen en 100% kwaliteit. Uniek in de markt.

Kwaliteit

We monitoren continu de productie van de vloeren via onze kwaliteitscontroleurs.

Op maat gemaakte vloeren

Op zoek naar iets speciaals? Wij helpen u graag verder.

Van A tot Z

Van bestellen tot transport enindien gewenst levering aan uw bedrijf.

FSC®-certified products

Gecertificeerd met een Chain-of-Custody-certificaat (FSC-STD-40-004)

Meer merken bekijken

Vorige
Expona Simplay
Ontdek dit merk
Volgende
Barlinek
Ontdek dit merk
Klaar om te starten?

Word vandaag nog een dealer

Scroll to Top