IPC Vloeren

Welkom in de wereld van Reinhard Krause (76) die in 2010 de wens had om de beste en veiligste pvc vloer van Duitsland te gaan maken. Zijn droom is uitgekomen want ruim 10 jaar later worden zijn IPC vloeren omarmt in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk en ligt de productie ruim boven de..

Lees het hele verhaal >

Zijn PVC vloeren veilig?

In Europa worden jaarlijks tientallen miljoenen vierkante meters aan pvc vloeren met zeer schadelijk ftalaten (weekmakers) worden geïmporteerd en verkocht aan onwetende consumenten. De consument wordt er nauwelijks op geattendeerd maar weekmakers en hormoonverstoorders zijn schadelijk voor de mens en met name voor jonge en ongeboren kinderen. In 2005 kwam er al een Europees verbod voor ftalaten in kinderspeelgoed maar voor pvc vloeren die vaak een groot oppervlak in woonhuizen en kantoren beslaan is helaas nog geen aandacht. Reinhard Krause wou hier een verschil in maken en..

Ontdek meer op ipcvloeren.nl >

IPC Voorraad

Leveringsproblemen kent IPC nagenoeg niet door een veiligheidsvoorraad.Tevens monitoren wij alle lopende orders om eventueel aankomende problemen te voorkomen. Met een leverbetrouwbaarheid van maar liefst 98.4% (gemeten 01-01-19 t/m 01-01-20) bent u dus verzekerd van uw IPC vloer.

Milieu

Het is niet gemakkelijk en ook zeer kostbaar maar dankzij Reinhard Krause wordt er op alle mogelijke manieren zo milieuvriendelijk mogelijk gewerkt. Dus niet alleen qua gezondheid maar ook door een verantwoordelijke wijze van produceren kunt u met een gerust hart een verantwoorde keuze maken.

Nieuwste trends

De collectie die speciaal in Nederland wordt gevoerd is samengesteld door een team van interieurspecialisten. De collectie bevat ook voor 2020 de mooiste en beste structuren. Wist u dat in de meeste items de allernieuwste technieken zijn gebruikt zoals een voelbare structuur die overeenkomt met alles wat je ziet? Of anders gezegd, u kunt zelfs de kleinste noestjes echt voelen!

Waarom IPC?

Kiest u voor IPC dan kiest u voor een vloer waar u niet alleen op maar óók achter kunt staan! Met maar liefst 217 verschillende vloeren en een leverbetrouwbaarheid van maar liefst 99.3% (gemeten 01-01-17 t/m 01-01-19) bent u verzekerd van kwaliteit. Tevens ontvangt iedere eindgebruiker een gepersonaliseerd en officieel ondertekend veiligheidscertificaat dat een 100% veilige vloer garandeert.

Waarom Holland Top Floor?

Actief sinds 1993

Door jaren ervaring weten wij wat klanten willen en de nieuwste trends.

Unieke service

De beste prijzen en 100% kwaliteit. Uniek in de markt.

Kwaliteit

We monitoren continu de productie van de vloeren via onze kwaliteitscontroleurs.

Op maat gemaakte vloeren

Op zoek naar iets speciaals? Wij helpen u graag verder.

Van A tot Z

Van bestellen tot transport enindien gewenst levering aan uw bedrijf.

FSC®-certified products

Gecertificeerd met een Chain-of-Custody-certificaat (FSC-STD-40-004)

Meer merken bekijken

Vorige
Barlinek
Ontdek dit merk
Volgende
Klaar om te starten?

Word vandaag nog een dealer

Scroll to Top